Project evolution: Studio, Hackney

  • Project Overview View full size images View thumbnail images
  • A series looking back at projects before and after occupation - Studio unit refit in a Victorian factory for a young creative practice.

    A tight budget and deadline dictated a rigorous attitude to detail and material.

    The unit was completely stripped to expose the space’s industrial features.

    Robust, everyday materials create an elegant and calm interior. It is a flexible environment, able to accommodate the practice’s development.

    The project has been revisited and photographed again 3 years after completion and the addition of new elements by Studio Ageli such as a podium, bespoke artwork and a chandelier.

    • Project completed: July 2013
      Architect: Studio Ageli
      Contractor: Icon Construction and Sulanj Construction
      Photography: Michele Panzeri with chandelier close up by Georgios Katsouras